Arjessa alkuun -projektin blogi

Arjessa alkuun -projektin blogi on luettavissa osoitteessa: http://arjessaalkuun.wordpress.com

Nyt on oiva mahdollisuus päästä mukaan innostavaan ja tärkeään vapaaehtoistoimintaan.

Muistaako kukaan Sinun tarinasi on tärkeä! –kyselyä, jonka teimme vuonna 2012? Joku teistä saattaa olla vastannutkin tuohon ensitiedon kartoituskyselyyn. Sehän oli yksi tärkeä taustatyö sille, että saimme Autismi- ja Aspergerliittoon tämän uuden hankkeen. Arjessa alkuun –projekti on siis polkaistu käyntiin ja minä, Elina Vienonen aloitin työt huhtikuussa.

Saimme RAY:n rahoituksen vuosille 2014-2017 ja yhteistyökumppaneiden kanssa verkostoituminen, tapaamisten sopiminen, yhdistysaktiivien kanssa viestien vaihtaminen ja oman innostuksen aisoissa pitäminen ovat tällä hetkellä työn alla.
Projektissa pureudutaan tärkeään nivelvaiheeseen monen ihmisen elämässä. Yksi perheenjäsenistä on saanut autismin kirjon diagnoosin ja kotona arki jatkuu. Mistä löytää joku jolle purkaa tuntoja ja kysyä ne tyhmimmätkin kysymykset, joku sellainen joka on itse kokenut saman ja ymmärtää mitä se autismi tarkoittaa. Näitä tärkeitä vertaisia me nyt haemme toimintaan mukaan. Siinä saattaa monen ihmisen arki tuntua taas valoisammalta, kun ovikelloa soittaa toinen saman kokenut.

Voiko tämän innostavampaa aihetta olla?

Auringonpaistetta ja iloa huhtikuulle!

Kerron projektista Autismi- ja Aspergerliiton jäsenyhdistyspäivänä (joka on liittokokouksen yhteydessä) 17.5.2014 Kouvolan liepeillä lisää. Kaikki mukaan!

http://www.autismiliitto.fi/projektit/arjessa_alkuun

Elina Vienonen
Projektipäällikkö, Arjessa alkuun-projekti
Puh. 050 359 8443
Autismi- ja Aspergerliitto ry

yhdistys_yht